| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Σελίδα 1 από 2, Μεταβαση στη σελίδα 1, 2 Επόμενη |
| Spyros |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 3:09 pm |
|
|
Μέλος

| από: 23 Απρ 07
Τόπος: Marousi |
|
|
|
 |
|
| zmy5710 |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 3:22 pm |
|
|
Μέλος

| από: 17 Νοέ 07
Τόπος: πετρουπολη |
|
| να αντησταθουμε,αλλα εμενα με καιει πιο πολυ η παιδεια ,περιλθαψη,ναρκωτικα,εργασιακα,ακριβεια και εγληματικοτητα.το τελευτεο που με νοιαζει στα τοσα προβληματα μας ειναι τα τεκμηρια που απο οτι πιστευω ειναι ραδιοαρβυλα το ολο θεμα.εμενα η αντισταση μου ειναι στην καλπη. |
_________________ Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ |
|
|
|
|
| Spyros |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 3:31 pm |
|
|
Μέλος

|
τα προβλήματα που αναφέρεις είναι πολλά και σημαντικά. Ακρη όμως δεν βγάζουμε γιατί μπαίνουν εκεί μέσα τα προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα του κανένα μας. Αρκετά κόμματα, παρωπίδες, συμφέροντα, ρουσφέτια, φιλιες, μίζες και ότι άλλο βάλει ο νους σου, οποτε η κάλπη θα δείχνει συνεχεια τα ίδια.
Το θέμα αυτοκίνητο όμως είναι ένα μονο "κόμμα" που απασχολεί όλους μας και όλοι μα όλοι έχουμε συμφέρον, οποτε θα μπορούσαμε πιο εύκολα να κάνουμε αντίσταση. Ανήκουμε στην ίδια παράταξη |
 |
|
| Spyros |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 6:13 pm |
|
|
Μέλος

|
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. "ΩΧΑΡΕΡΦΙΣΤΕΣ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΌ 32 ΜΕΛΗ, ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΧΌΛΙΟ.
Ναι παραπανω φωναζω................
Ξέρετε τι λέμε?.........Έλα μωρέ δεν θα καταφέρουμε τίποτα.
Είναι πολύ εύκολο να μαζευτούμε μερικές εκατοντάδες και να δηλώσουμε την αντίθεση μας. Μην είμαστε πάλι οι μη ενεργοί πολίτες που θα κάθονται ξάπλα στην πολυθρόνα και θα περιμένουν κάποιον άλλον να βγάλει τα καστανα από την φωτιά. Όταν τα μετρα ψηφιστούν τότε θα είναι πολύ αργά. |
 |
|
| spirosg |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 8:14 pm |
|
|
Μέλος

Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
|
Ρε Σπύρο....μεγάλος άνθρωπος είσαι, ώριμος, μορφωμένος, με σύγχρονες ιδέες και γνώση της πραγματικότητας....και της πολιτικής σκηνής της χώρας.
Πραγματικά με εκπλήσει που πιστεύεις οτι έστω και ΜΙΑ στο εκκατομύριο, οι κυβερνόντες θα λάβουν υπόψην μια κίνηση μέσω ίντερνετ.
Να στο πώ και απλούστερα? Αν τους ενδιέφερε η γνώμη μας, δεν θα το κάνανε αυτό το έγκλημα..γιατι στην Ελλάδα ζούν και ξέρουν ΠΟΛΥ καλά οτι μας έχουνε ρουφήξει το αίμα, και οτι με το νέο αντιλαικό μέτρο που παίρνουν θα εξωθήσουν τον κόσμο να κατέβει στα πεζοδρόμια, να κάνει απεργίες και διαδηλώσεις μπάς και βρέι το δίκιο του...
Αλλα στο τέλος της ημέρας, εμείς θα χουμε ξελαρυγκιαστεί απ τις φωνές και ο κύριος Αλογοσκούφης θα χει μαζέψει ένα μεγάλο ποσόν, βγαλμένο απ το υστέρημα του κοσμάκη...και θα αδιαφορήσει για τις φωνές, γιατι ξέρει οτι το μέτρο είναι αντίθετο με τα όσοα ορίζει η Ε.Ε. και θα πρέπει να το καταργήσουν.
Οπότε αδιαφορεί για τις απόψεις μας και τις διαμαρτυρίες μας και κοιτάει να μας πιεί όσο περισότερο αίμα μπορεί...τώρα που προλαβαίνει.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν σχολιάζω και που δεν μπαίνω στον κόπο να επισκευτώ τη σελίδα ....και όχι απο "ωχαδερφισμό" ή βαρεμάρα.
Και για να κάνουμε τα πράγματα απλούστερα, για όποιον μπεί στον κόπο να διαβάσει ιστορία...θα δεί οτι ξαναγυρνάμε στη φεουδαρχική εποχή. Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι...με ενδιάμεσο στάδιο την ΕΞΑΛΕΙΨΗ της μεσαίας τάξης. |
|
|
| spirosg |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 8:22 pm |
|
|
Μέλος

Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
|
Kαι για να συμπληρώσω, σας παραθέτω το πόστ ενός μέλους σε άλλο αυτοκινιτιστικό φόρουμ το οποίο πραγματικά με άφησε άφωνο γιατι εξέφρασε όλα όσα σκεφτόμουν με τον βέλτιστο τρόπο, αναφορικά με την κατάσταση στην άμοιρη Ελλαδίτσα...
-------------------------------------------
Δεν υπήρξα ποτέ ψηφοφόρος του κυβερνώντος κόμματος αλλά κι ουτε πολέμιος του, είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι πλέον κατά 90% πρωτεύουσα της χώρας μας είναι οι Βρυξέλες και οι εδώ κυβερνώντες απλοί διαχειριστες και εντολοδόχοι της Ε.Ε. Η χώρα μας που πορεύεται με αυτόματο πιλότο θα έλεγα, έχει την ατυχία να είναι υπουργός οικονομικών ο υπ' αριθ. 1 γκαφατζής ο οποίος δυστυχώς χαίρει της απεριόριστης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Αφού πρώτα έκανε την περίφημη απογραφή εμφανίζοντας τη χώρα πλασματικά χρεωκοπημένη (σε αμερικάνικο περιοδικό χαρακτηρίσθηκε ως η υπ΄αριθ. 6η ή 7η βλακεία της χρονιάς παγκοσμίως αν θυμάμαι καλά) και κατά συνέπεια αφερέγγυα έναντι των δανειστών με αποτέλεσμα την φυσιολογική αύξηση των επιτοκίων δανεισμού και του δημόσιου χρέους, στην επόμενη χρήση εντάσσοντας στο εθνικό ακαθάριστο προϊον έσοδα από απίθανες δραστηριότητες (π.χ. οίκους ανοχής κλπ) την εμφανίζει πάμπλουτη με συνέπεια να χαθούν επιδοτήσεις από Ε.Ε. Εξαγγέλει παράλληλα διαλυση του ΣΔΟΕ δηλ. του μοναδικού ελεγκτικού οργάνου με αποτέλεσμα να προκαλέσει φορολογική ασυδοσία στην αγορά (πλεον ΦΠΑ καταβάλλουν μόνο οι πολυ μεγάλες επιχειρήσεις και λίγα κορόιδα). Καταργεί φόρους γονικων παροχών και κληρονομιών) δηλ. οι πολύ πλούσιοι να μεταβιβάζουν στους απογόνους τους τις μεγάλες περιουσίες αφορολόγητα κι έρχεται τώρα θέλωντας να μπαλώσει τις τρύπες που ο ίδιος άνοιξε να επιβάλει α) κεφαλικούς φόρους στο 1/3 του λαού, κυρίως ελεύθερους επαγγελματιές εκ των οποίων ένα 10-20% οικονομάνε και φοροδιαφεύγουν κι οι λοιποί φυτοζωούν ως οι κατ' εξοχή πλητώμενοι από την οικονομική κρίση και β) αυξάνοντας τέλη κυκλοφορίας, φόρους καυσίμων δηλ. κόστος χρήσης Ι.Χ. που είναι απαραίτητο αγαθό για όλους και μελλοντικά τσιγάρα, ποτά κι οτι άλλο του κατέβει. Κατόπιν αυτών πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί και δύσπιστοι θα έλεγα σε κάθε μέτρο ή όφελος που τυχόν παραχωρήσει για την αντικατάσταση παλιού αυτοκινήτου με καινούργιο γιατί ο άνθρωπος ούτε μπέσα έχει ούτε αρχή και τέλος κι είναι σε θέση την επόμενη χρονιά να τα καταργήσει. Κάποτε την πάτηστα συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 1990 αγόρασα καταλυτικό με την υπόσχεση ότι θα καταβάλω επί 5ετια μειωμένα τέλη και την επόμενη χρονιά κατήργησαν την έκπτωση! Προσοχή λοιπόν σε όσους σκοπεύουν ενόψει ωφελημάτων να αντικαταστάσουν το αυτοκίνητο τους όσο Τσάρος της οικονομίας είναι ο παρόν.
--------------------------------------------------
πηγή : http://www.ibiza.gr/forum/showthread.php?t=10937 |
|
|
| Action Man |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 9:13 pm |
|
|
Μέλος

| από: 22 Απρ 07
|
|
zmy5710 έγραψε: να αντησταθουμε,αλλα εμενα με καιει πιο πολυ η παιδεια ,περιλθαψη,ναρκωτικα,εργασιακα,ακριβεια και εγληματικοτητα.το τελευτεο που με νοιαζει στα τοσα προβληματα μας ειναι τα τεκμηρια .
+1000 φίλε μου |
|
|
|
|
|
| DASMANIA |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 9:27 pm |
|
|
Μέλος

| από: 27 Απρ 07
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ |
|
| εχεις δικιο. |
_________________ 機械增壓動力 |
|
|
|
|
| ΜIΧAΛΗΣ |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 9:45 pm |
|
|
Συντονιστής

Τόπος: ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ!! |
|
spirosg έγραψε: Δεν υπήρξα ποτέ ψηφοφόρος του κυβερνώντος κόμματος αλλά κι ουτε πολέμιος του, είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι πλέον κατά 90% πρωτεύουσα της χώρας μας είναι οι Βρυξέλες και οι εδώ κυβερνώντες απλοί διαχειριστες και εντολοδόχοι της Ε.Ε.
Ναι μπορει να ειναι απλοι διαχειριστες, τις ενψυχρω ληστειες ομως δεν τις κανει η Βρυξελλες αλλα αυτοι!!
spirosg έγραψε: χώρα μας που πορεύεται με αυτόματο πιλότο θα έλεγα, έχει την ατυχία να είναι υπουργός οικονομικών ο υπ' αριθ. 1 γκαφατζής ο οποίος δυστυχώς χαίρει της απεριόριστης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. Αφού πρώτα έκανε την περίφημη απογραφή εμφανίζοντας τη χώρα πλασματικά χρεωκοπημένη (σε αμερικάνικο περιοδικό χαρακτηρίσθηκε ως η υπ΄αριθ. 6η ή 7η βλακεία της χρονιάς παγκοσμίως αν θυμάμαι καλά) και κατά συνέπεια αφερέγγυα έναντι των δανειστών με αποτέλεσμα την φυσιολογική αύξηση των επιτοκίων δανεισμού και του δημόσιου χρέους, στην επόμενη χρήση εντάσσοντας στο εθνικό ακαθάριστο προϊον έσοδα από απίθανες δραστηριότητες (π.χ. οίκους ανοχής κλπ) την εμφανίζει πάμπλουτη με συνέπεια να χαθούν επιδοτήσεις από Ε.Ε.
''Εμεις'' (δεν ψηφιζω νδ) τον ψηφισαμε και τον λουζομαστε δεν μας τον επεβαλαν με το ζορι!!Δεν σου αρεσει δειχτο στην καλπη και οχι στον δρομο μονο!!
spirosg έγραψε: Εξαγγέλει παράλληλα διαλυση του ΣΔΟΕ δηλ. του μοναδικού ελεγκτικού οργάνου με αποτέλεσμα να προκαλέσει φορολογική ασυδοσία στην αγορά (πλεον ΦΠΑ καταβάλλουν μόνο οι πολυ μεγάλες επιχειρήσεις και λίγα κορόιδα).
Δεν εχει ιδεα το παιδι τι σημαινε ΣΔΟΕ μαλλον!! Το ΣΔΟΕ ανεκαθεν δεν επαιζε τον ρολο του ελενκτικου οργανου στην πραξη αλλα μονο στην θεωρια! Ενα απλο νταβαντζιλικι ηταν οπως και τωρα η ΥΠΕΕ που απλα εκβιαζαν για μιζες!!Διαλυμενος οργανισμος ηταν που το εκμεταλευοταν αλλοτε το πασοκ και αλλοτε η ΝΔ!! Εχω προσωπικο ΤΡΑΝΟΤΑΤΟ παραδειγμα με τον γιο του διευθυντη του υπουργειου οικονομικων! ΜΙΑ ΛΑΔΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ!!
Το εχω ξαναπει και το ξαναλεω...φωναχτε το ΑΛΛΑ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΡΙΜΑΔΑ ΚΑΛΠΗ!! ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!(τροπος του λεγειν) Ολος ο νομος Ηλιας καιγοταν περυσι και θυμαστε τι ειχε γινει...εεε ολος μπλε ξαναηταν! χαιρετα με μετα!!
Το θεμα ειναι οτι και ο Γιωργακης μας, κανει αντιπολιτευση στο παρκο κανοντας πικνικ αμερικανικα αλλιως πιστευω κατι δραστικο ισως να ειχε γινει!
ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ---> ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΩΝΟΥΝ ΠΙΑ!ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΙΞΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ (ΣΟΥΦΛΙΑΣ), ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΔΥΟ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΞΙΤ ΠΟΛ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ!!
ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ---ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΕΛΟΣ!!ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!!! |
|
|
|
|
|
| Action Man |
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 08, 2008 10:00 pm |
|
|
Μέλος

| από: 22 Απρ 07
|
|
Σπυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...................ποιο ΣΔΟΕ ρε Σπυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...
Φίλε μου...........ξέρεις τι σημαίνει ΣΔΟΕ??!??!!!??
Τα μεγαλύτερα λ@μογια..... |
|
|
|
|
|
| E36M3ZF |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 09, 2008 10:13 pm |
|
|
Γενικός Συντονιστής

| από: 11 Απρ 07
Τόπος: 2 - 3 ΚΑΡΟΤΣΕΣ MΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ !!!! |
|
Μαλιστα .... ΩΡΑΙΑ ......
Αφού λοιπον εχουμε λυσει το πρόβλημα της πεινας μας και το οτι σκεφτόμαστε να αγορασουμε 4 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ντοματες και 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ φρατζολες ψωμί για το σπίτι ενω τα λεφτα μας φτανουν για 3ης και 1 , ειναι προβλημα απο το παρελθόν , ενω καθημερινα στα δελτια ειδησεων εχουμε σταματησει επι μονιμου βασεως να ακουμε ( οπως το 2007 και 2008 ....τότε παλιά δηλαδη αλλα και παλιοτερα ... μην ξεχνιομαστε ) για ενα σκανδαλο και μια ρεμούλα ( Χρηματηστηριο , κουμπαροι , SIEMENS , C4i , Παυλίδης , Ζαχόπουλος , Βουλγαρακης και ο πρωθυπουργος " δεν απανταει χωρίς αποδείξεις " ..... Τι λακαμας θεε μου ή μαλλον για πόσο λακαμαδες μας περναει επιτελους ) ενω ευτυχως λύθηκαν τα προβληματα με τα ασφαλιστικα μας ταμεία και τις μετεπειτα συντάξεις μας , αφου λυθηκαν τα προβληματα μας με τα Σκόπια και την εδαφική κυριαρχία της πατρίδας μας , αφού δεν μας πειραζει που οι βουλευτες μας πήραν ΜΟΝΟ 80% αυξησης του μισθου του ενω εμείς σκεφτόμαστε να πιουμε καφεδακι το βραδυ ... και αλλα πολλα που μπορω σε κλασματα δευτερολέπτου να σκεφτω ..... Εεεε ... τι μας εμεινε ? Να αντισταθούμε στο ΒΑΣΙΚΟ και ΜΑΖΙΚΟ προβλημα του Ελληνα που μας ταλανίζει .... ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ .
Το οτι σε λίγο θα πληρωνουμε τεκμηριο διαβίωσης επειδη απλα ζουμε και αναπνέουμε , το οτι θα φορολογούμαστε επειδη θα κοιμομαστε και επειδη θα ξυπναμε , επειδη θα εχουμε εξοχικο θα πληρωνουμε φορους ετσι απλα για να μαθουμε και οταν θα κλανουμε θα πληρωνουμε αυξημενα τελη κυκλοφορίας σαν ρυπαντικοί κωλοι και αλλα πολλα , δεν μας χαλαει , αλλα μας καιει αν θα πληρωνουμε παραπανω φόρους σε καυσιμα και αυτοκινητα εεε ???? .
Δεν παμε καλα λεω εγω με όλη την γνωση των λεγομενων μου. Αυτα ειναι μωρε τα προβληματα μας που πρεπει να κατεβουμε στους δρόμους ?
Εγω προσωπικα πιστευω πως όσο και λατρης να ειμαι του αυτοκινητου , όσο και να τρελαινομαι με τα πολλα αλογα και τα γκαζια , οταν ερθει η ωρα να πεινασω , το τελευταιο πραγμα που θα με καψει ειναι αν θα κυκλοφορω το αυτοκινητο μου πόσο μαλλον αν θα εχω αυτοκινητο.
ΓΙΑΤΙ δεν ανοιγουμε και εμεις ενα blog που να προσπαθησουμε να ξεκινησουμε μαζικη εξεγερση εναντια σε όσα καθημερινα μας κατατρωγουν την τσεπη μας , εναντια στις υπολοιπες φορολογίες και αδικίες που συμβαινουν καθημαημερινα γυρω μας ??? Θα τολμήσω να απαντησω μονος μου στο παραπάνω ΓΙΑΤΙ μου με το φτωχό που κουβαλάω μυαλό.... Γιατι εμείς δεν εχουμε καποιον/ους υποκινητη/ες απο πισω μας που να θυγονται ΑΜΕΣΑ τα συμφεροντα του..... ( ΛΕΣ ??? Μπααα δεν το πιστευω να ειναι απο πίσω ανθρωποι με συμφεροντα στο αυτοκινητο ... ΜΠΑΑΑΑ )
Γιατι πολλοι καιγονται ΜΟΝΟ για τα αυτοκινητα και όχι για τις περικοπές στις ηδη χαμηλες συνταξεις , στις αυξησεις των φόρων , τις καθημερινες αυξήσεις στα αναγκαια ειδη διατροφής ???
Γιατι φταιει το ΠΑΣΟΚ που τα εκανε ετσι και η καημένη η σημερινή κυβερνηση τα παρελαβε απο το ΠΑΣΟΚ και τωρα ειναι αργα να αλλαξει τα πραγματα εεεε ???
Ετσι δεν μας λενε καθημερινα ολοι αυτοι που μας κυβερνάνε ???
Μα.... Γι'αυτο δεν βγηκε η σημερινή κυβερνηση ? Για να φτιαξει τα στραβα που μας αφησαν οι αλλοι δεν βγηκαν ετουτοι ?
Ετσι δεν ελεγαν στις προγραμματικές δηλωσεις τους ?
Που πηγαν ολα αυτα που μας υποσχεθηκαν ρε γαμωτο ?
Γιατι αφου οι αλλοι που εφυγαν επειδη εκλεβαν , ετουτοι οι νεοι που ηρθαν κλεβουν το ιδιο ?
Για πόσο λακαμαδες μας περνανε ολοι τους ρε ?
ΞΥΠΝΑ ΛΑΚΑΜΑ ΛΑΕ ....
Δεν ειναι το προβλημα μας MONO το αυτοκινητο ....
Μας οδηγουν με μαθηματική ακριβεια σε φαση που δεν θα μπορουμε να εχουμε αυτοκινητο και εμας μας πειραζει που θα μας το φορολογησει ? Δευτερευοντες φοροι ειναι αυτοι της αυτοκινησης.
ΓΙΑΤΙ δεν κατεβαινουμε στους δρόμους για τους υπολοιπους φορους πρωτα και μετα να παρει η μπαλα και τα αυτοκινητα ???
Γιατι καθομαστε σαν τις κότες και μας κοβουν τα κεφαλια οπως και οποτε γουσταρουν και παλι τους ψηφίζουμε ???
Γιατι γιναμε Ευρωπη ( εεεεε ??? ) και ειναι κακο να κατεβαινουν οι πολιτισμενοι Ευρωπαιοι στους δρόμους και να φωναζουν εεε ???
Γιατι ειμαστε υπερανω εμεις οι Ελληνες και στα " γκογκοβια μας " αν θα αυξησουν τις φορολογίες και τις τιμές σε όλα τα προιόντα . Εμεις Σαββατοβραδο όσο και να παει το τεκμηριο στα αυτοκινητα και οσο να πληρωνουμε τελη κυκλοφορίας , θα κατεβουμε παραλιακή με ανοιχτο το καμπριο και φουλαρισμένο με βενζινη και 7,30 ευρω στην τσεπη αρκετα για 2 σουβλακια και μια κοκα κολα μαζι συν με ενα πακετο τσιγαρα .
Ο κολλητός μου θα δουλευει 2 μηνες σερί μερα νυχτα σαν σκύλος κόπρικης ρατσας για να παει ενα βραδυ πρωτο τραπεζι στα μπουζουκια να πεταξει 14 πανερια λουλουδια στα ποδια της καθε .... μπουζουκξους ( μην πω τιποτ'αλλο ) και στα " γκογκόβια μου " ρε τι λεει ο Αλογοσκούφης και πόσο φορο θα μου βαλει .
Βουτατε ρε απο ενα καδρόνι ο καθενας στο χέρι ρε και παμε να τους κανουμε τουμπανα στο ξύλο. Παμε ολοι μαζι ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν μια γροθια να τα κανουμε λιμπα μπας και βαλουνε μερικοι μυαλό και μας σεβαστουν καποτε .
Ποιο ΣΔΟΕ και ΡΑΜΠΟ της εφορίας και παπαρια τουμπανα μου λετε ρε ? Εμπορος ειμαι και περαν απο το να κανω καλα την δουλεια μου ξερω ή μαλλον με εχουν μαθει οι ιδιοι που με ελεγχουν ωστε να μην κλεβω πως να λαδωνω τα λαμογια ολα αυτα που το παιζουνε καθαροι , οταν με πιανουνε να κλεβω.
Παρατατε με λοιπον και τραβατε στις συγκεντρωσεις διαμαρτυρίας για τα αυτοκινητα και αφηστε τα υπολοιπα προβληματα να συνεχίζονται και να μεγαλωνουν καθημερινα.
Ομως , το ειπα και παραπάνω , σε λίγο ΔΕΝ θα μπορουμε να εχουμε αυτοκινητα με ολα τα αλλα που θα πληρωνουμε αλλα εμείς ξεκιναμε να λυσουμε τα προβληματα μας απο το τελος προς την αρχη. Και ΦΥΣΙΚΑ , επειδη το εχω ξαναδεί το εργο , ξαφνικα θα " κωλωσουν " σεβόμενοι δηθεν την οργη του λαου ,να βαλουν φορους στα αυτοκινητα , μετα ολοι εμεις που θα εχουμε κατεβει στους δρόμους φωναζοντας για τα αυτοκινητα θα το παρουμε σαν ΝΙΚΗ εναντια στην κυβερνηση , θα πλακωθουμε στα συγχαρητηρια και στα τσιμ....κια μεταξυ μας για την μεγαλειωδη νικη που καταφεραμε και θα ξεχασουμε ΠΑΛΙ τα ΒΑΣΙΚΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ προβληματα μας και φυσικα ουτε λόγος για το οτι τοτε που θα δινουμε συγχαρητηρια για την νικη μας ο ενας στον αλλο , δεν θα μυριστούμε πως ήταν ακομη ενα απο τα γνωστα πλέον κόλπα ωστε να μην παρουμε χαμπαρι πως μας εστειλαν ηθελημενα σε λαθος κατευθυνση ωστε να μη καταλαβουμε τα κολπα και τα τερτίπια που μας ετοιμαζουν για να μας τα παρουν για ακομη μια φορα.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
Υ.Γ παντα σεβόμουνα τις πολιτικές πεποιθησεις των άλλων. Παντα πιστευα πως για να εισαι δεξιός θα πρεπει να εισαι " κεφαλαιο " και μαλιστα θα πρεπει να εισαι και μαγκας αν εισαι κεφαλαιο και δεξιος.
Ποτε δεν ψηφισα Ν.Δ γιατι ειχα αλλες πεποιθησεις και αλλη ιδεολογία.
Στις επόμενες εκλογες όμως απο εκδικηση στον καθε πεινασμενο και ανεγκεφαλο που ψηφισε Ν.Δ χωρις να καταλαβαίνει το γιατι , ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ Ν.Δ ωστε να ξαναβγει και να αποτελιωσει ολους όσους σημερα τρεκλιζοντας προσπαθουν να σταθουν ορθιοι.
Εμενα προσωπικα οτι ειχε να μου κανει η κυβερνηση της Ν.Δ μου το εκανε , θα το πληρωσω θελοντας και μη και τελος.
Δεν εχω ψευδεστησεις πως αν θα βγει το ΠΑΣΟΚ τα πραγματα θα αλλαξουν και ο κοσμος θα γινει πιο ροδινος. Καθημερινα ενα σκανδαλο σκαει στην βουλη και η αριστερη αντιπολιτευση το βουλωνει ή κανει πως σηκωνει αναστημα για τα ματια της γριας στο σπιτι που ακομη τους πιστευει και πιθανον να τους ψηφισει .
ΑΚΡΙΒΩΣ και με μαθηματική ακριβεια ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ .
Απλα πλέον δεν περιμενω απο κανεναν τιποτα.
ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ......... |
 |
|
| zmy5710 |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 09, 2008 10:45 pm |
|
|
Μέλος

| από: 17 Νοέ 07
Τόπος: πετρουπολη |
|
E36M3ZF έγραψε: Μαλιστα .... ΩΡΑΙΑ ......
..........
..........
..........
ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ......... ΜΠΡΑΒΟ,εκανες καλη αναλυση των οσων πιστευω και εγω αλλα και αυτοι που κατεβενουν στα πεζοδρομια για δηθεν αγωνα (ασφαλιστικο,παιδεια κ.α)ειναι χωρισμενοι σε γκρουπ αλλοι του παμε αλλοι της γεσε αλλοι της αριστερας και κατι αλλοι με μια μολοτοφ στο ενα χερι και στο αλλο με μια φουντα.τι να πεις.ειμαστε ολοι για κλαματα.σε τελικη αναλυση μας κυβερνανε αυτοι που μας αξιζουν. |
_________________ Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία
Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ |
|
|
|
|
| E36M3ZF |
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 09, 2008 10:51 pm |
|
|
Γενικός Συντονιστής

| από: 11 Απρ 07
Τόπος: 2 - 3 ΚΑΡΟΤΣΕΣ MΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ !!!! |
|
zmy5710 έγραψε: ΜΠΡΑΒΟ,εκανες καλη αναλυση των οσων πιστευω και εγω αλλα και αυτοι που κατεβενουν στα πεζοδρομια για δηθεν αγωνα (ασφαλιστικο,παιδεια κ.α)ειναι χωρισμενοι σε γκρουπ αλλοι του παμε αλλοι της γεσε αλλοι της αριστερας και κατι αλλοι με μια μολοτοφ στο ενα χερι και στο αλλο με μια φουντα.τι να πεις.ειμαστε ολοι για κλαματα.σε τελικη αναλυση μας κυβερνανε αυτοι που μας αξιζουν.
Καταλαβαίνεις λοιπον γιατι δεν ειμαι αυτος που θα ξεκινησω το blog εναντια σε όλα όσα με χαλανε και με βασανιζουν. Δυστυχως δεν ειμαι αυτος και δεν ξερω ασφαλή τρόπο ωστε να μπορεσω να ξεχωρισω και να συμπορευτω ΜΟΝΟ με οσους πραγματικα θα κατεβουν στους δρόμους ώστε να επιλυθουν τα προβληματα τους και όχι με αυτους που με την μολώτοφ στο χέρι προσπαθούν να κλεψουν 4 γραμμες ηρωιοποίησης στις εφημερίδες και να μπουν λαθραία στα καταστοιχα της ιστορίας αυτου του τόπου. Αυτο αλλωστε δεν γινεται καθε 17 Νοεμβρη και γενικα σε καθε πορεία ??? |
 |
|
| tamtamcafe |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 11, 2008 8:50 pm |
|
|
Μέλος

| από: 06 Μαϊ 08
Τόπος: παλ ηρακλειο |
|
E36M3ZF έγραψε: Μαλιστα .... ΩΡΑΙΑ ......
..........
..........
..........
ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ .........
εχω αγριέψει σου λεω θα βγω να παρω κεφαλια σου λεω....... και μετα?????????
παλι ο <<μυαλωμενος >> πλυθυσμος θα καταδικασει ακομα ενα τραμπουκο
και θα τους ξαναψηφισει γιατι τυποι σαν και μας πανε την πατριδα πισω........
απανω τους ρρρρρρρρεεεεεεεεε οχι μονο μαυρο φτυστε τους οπου τους δειτε βριστε τους τα λαμογια του κερατα
δε ντρεπονται ρεε αυτοι
και προσοχη στα ρεστα που παιρνετε να μην ειναι πολλα γιατι........ θα μας τα φορολογουν |
_________________ There are two kinds of people: those who like me, and those who can go to hell... |
|
|
|
|
| m3bullet |
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 14, 2008 10:01 am |
|
|
Γενικός Συντονιστής

| από: 05 Απρ 07
Τόπος: ο.χ - ριμπας - κρυφη |
|
Σημερα διαβαζω σ κυριακατικη εφημεριδα "ΤΟ ΘΕΜΑ" οτι τελικα θα μπει τεκμηριο διαβιωσης αλλα ΜΕΙΩΜΕΝΑ στο 50% απο αυτα που ισχυαν το 2003.
ακομα δεν εχει διευκρινιστει το θεμα για τα αμαξια με κυβικα πανω απο 4000,και εργοστασιακη αξια πανω απο 50000,αλλα λενε οτι θα παραμεινουν τα ιδια.
με την ολη φημολογια εγιναν περιπου στις 1500 ακυρωσεις παραγγελιων και ειδικα σε αμαξια μεγαλων κυβικων,οι εμποροι ενεργοποιηθηκαν,και διοτι το ολο νταβαντουρι θα ειχε σημαντικες συνεπειες στον προυπολογισμο του κρατους(μειωμενα τελη ταξινομησης,ΦΠΑ κλπ κλπ ) εγινε η εκπτωση των 50%
βεβαια μιας και δεν τα πηρε απο τους αμαξαδες,θα μας τα παρει απο αλλα περιουσιακα στοιχεια...πχ λεει οτι εαν καποιος εχει ενα σπιτι 160 τετραγωνικα και ενα φουσκωτο κινδυνειυν να πληρωσουν αυξημενο φορο εως και 200% επιπλεον οχι για τα πραγματικα τους εισοδηματα αλλα για τις ετησιες αποδοχες που υποτιθεται θα επρεπε να ειχαν!!!!
μαλλον τεκμηριο θα αποκτησουν τα διδακτρα για τα ιδιωτικα σχολεια,οι αμοιβες οικιακων βοηθων,οπως και οι αγορες ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ!!!! |
_________________ BMW M E30 ---- 325 COMPRESSOR by tsoutras perfomance!!!! 12.8 0-400 ΤΥΜΠΑΚΙ ΚΡΗΤΗΣ 13/9/09
 |
|
|
|
|
|
|